Catalog de produse

Opiniile clienţilor

"Este deja o tradiţie ca an de an să colaborăm cu firma Cadoulspecial.ro pentru pachetele pe care le pregătim pentru angajaţii şi colaboratorii de business. Motivele pentru care revenim de fiecare dată sunt legate de calitatea produselor, designul şi decorul foarte elegante, rapiditatea livrării şi capacitatea de a rezolva de fiecare dată dorinţele noastre de a suplimenta în ultimul moment cu câteva zeci de cadouri pentru cei pe care i-am omis iniţial. Pentru toate acestea vă mulţumim şi ne auzim cu siguranţă data viitoare!"
Mircea Banea, CEO

"Prima dată când am comandat de la firma dvs a fost în apropierea Sărbătorilor de Crăciun, când aveam nevoie de un număr mare de cadouri într-un timp foarte scurt. Am fost uimiţi de promptitudinea cu care ne-aţi pregătit cadourile şi de seriozitatea de care aţi dat dovadă respectând termenul de execuţie promis, dar ne-au impresionat şi produsele folosite şi aspectul festiv al cadourilor. De atunci am rămas clienţi fideli şi apelăm cu încredere la serviciile firmei dvs cu fiecare ocazie."
Tudor Constantin, Marketing Manager

"S-au împlinit 8 ani de când am început să lucrăm cu firma de cadouri Cadoulspecial.ro. Am ales să oferim coşuri cadou atât partenerilor noştri, cât şi angajaţilor companiei. De la 20 de angajaţi în 2008 am ajuns la peste 250 de persoane în 2016 şi de fiecare sărbătoare am dăruit pachete şi coşuri cadou ca prime pentru sărbători. Vom reveni ca de fiecare dată în preajma sărbătorilor pentru a configura împreună cadourile atât de aşteptate de angajaţii şi de colaboratorii noştri. Vă îmbrăţişăm cu drag şi vă dorim succes în activitate!"
Mihaela Trifu, HR Administrator

Informatii

Cosuri Craciun

Cosurile pentru Craciun sunt impachetate intr-o multitudine de cosuri cadou elegante sau ambalaje alternative, cutii decorative cu modele specifice Sarbatorilor care impresioneaza atat prin continut, dar si prin estetica asezarii cadourilor si felului in care sunt decorate. Ne mandrim cu o gama variata de decoratiuni de Sarbatori, fie ca vorbim ...

Cosurile pentru Craciun sunt impachetate intr-o multitudine de cosuri cadou elegante sau ambalaje alternative, cutii decorative cu modele specifice Sarbatorilor care impresioneaza atat prin continut, dar si prin estetica asezarii cadourilor si felului in care sunt decorate. Ne mandrim cu o gama variata de decoratiuni de Sarbatori, fie ca vorbim despre globuri, conuri de brad naturale si figurine decorative de Craciun sau ornamente florale pentru sarbatorile de Paste, cadourile noastre sunt personalizate cu mult bun gust astfel ca primirea unui cos cadou sa fie o bucurie si sa impresioneze prin aspect si calitatea produselor.

Motivele pentru care clientii nostri aleg CadoulSpecial sunt: servicii ireprosabile, timp de executie a comenzii scurt, produse premium, flexibilitate si adaptabilitate la nevoile clientului, seriozitate, promptitudine.

Contactati-ne acum, lasati in grija noastra sarcina cadourilor de Craciun pentru partenerii si colaboratorii dvs de afaceri si veti ramane surprinsi de calitatea serviciilor oferite!

CITESTE MAI MULT

Cosuri Craciun  Exista 81 produse.

Afiseaza 1 - 81 din 81 produse
Afiseaza 1 - 81 din 81 produse