Despre noi

Firma noastră

Cadoulspecial.ro, magazin online de cadouri, vă pune la dispoziţie cele mai elegante modele de coşuri cadou.

Dacă doriţi să faceţi o surpriză plăcută colaboratorilor de afaceri, partenerilor, angajaţilor sau unor persoane apropiate, firma noastră vă oferă produse unicat care vor satisface cele mai exigente gusturi.

În portofoliul nostru de clienţi se regăsesc atât firme locale cât şi companii de renume internaţional. Motivele pentru care clienţii aleg să colaboreze în fiecare an cu Echipa Cadouri Speciale sunt:

  • Respectarea parametrilor de calitate;
  • Personalizarea şi adaptarea cadourilor în conformitate cu dorinţele clienţilor;
  • Standarde estetice ridicate, grijă la detalii, creativitate şi bun gust;
  • Produse unice - import propriu, preţuri avantajoase, promptitudine.

Vă punem la dispoziţie mai multe tipuri de coşuri cadou adaptate bugetului dvs, o varietate de produse de calitate din care să alegeţi, ambalate cu grijă şi bun gust.

Pentru că dorim să venim în întâmpinarea dorinţelor dvs., putem modifica cadourile existente conform opţiunilor personale.

Vă invităm să descoperiţi produsele noastre, să vă bucuraţi de oferta diversificată şi să alegeţi cadouri de Craciun, cadouri de Paste, cadouri de 1 si 8 Martie, realizate cu multă grijă şi bun gust.

Produsele noastre

CadoulSpecial.ro
Ce ne recomanda

Opiniile clienţilor

"Este deja o tradiţie ca an de an să colaborăm cu firma Cadoulspecial.ro pentru pachetele pe care le pregătim pentru angajaţii şi colaboratorii de business. Motivele pentru care revenim de fiecare dată sunt legate de calitatea produselor, designul şi decorul foarte elegante, rapiditatea livrării şi capacitatea de a rezolva de fiecare dată dorinţele noastre de a suplimenta în ultimul moment cu câteva zeci de cadouri pentru cei pe care i-am omis iniţial. Pentru toate acestea vă mulţumim şi ne auzim cu siguranţă data viitoare!"
Mircea Banea, CEO


"Prima dată când am comandat de la firma dvs a fost în apropierea Sărbătorilor de Crăciun, când aveam nevoie de un număr mare de cadouri într-un timp foarte scurt. Am fost uimiţi de promptitudinea cu care ne-aţi pregătit cadourile şi de seriozitatea de care aţi dat dovadă respectând termenul de execuţie promis, dar ne-au impresionat şi produsele folosite şi aspectul festiv al cadourilor. De atunci am rămas clienţi fideli şi apelăm cu încredere la serviciile firmei dvs cu fiecare ocazie."
Tudor Constantin, Marketing Manager