Cadouri traditionale de Craciun

Descopera gama variata de cadouri traditionale de Craciun – pentru apropiati si familie!

Craciunul este una dintre cele mai frumoase sarbatori ale anului – daca nu chiar cea mai frumoasa! De altfel, ziua de Craciun este unul dintre putinele momente in care toti membrii unei familii se aduna in jurul mesei si se bucura de bucatele delicioase, dar mai ales de compania celor dragi.

Desigur, nu trebuie sa uitam de traditii, anume de cadourile traditionale oferite de Craciun. Acestea pot fi oferite de cei apropiati nu numai in ajun de Craciun, dar si pe parcursul celor trei zile, atunci cand va intalniti.

Cum alegi un cadou traditional de Craciun?

Pe langa darurile uzuale, se ofera si binecunoscutele cosuri cu bunatati traditionale de Craciun. Acestea sunt pline ochi de dulciuri, ceai aromat, cafea tare pentru zilele de dupa Anul Nou, dar si de bauturi fine sau vinuri rafinate.

Un cos cu produse traditionale de Craciun este binevenit atunci cand esti invitat la o petrecere, fie intr-un colectiv de prieteni sau alaturi de familie. Cosul pune pe masa o selectie de produse inedite pe care toti cei prezenti le pot incerca.

Astfel, daca alegi corespunzator un cadou traditional, poti lasa o impresie de durata asupra invitatilor. Din fericire, in oferta Cadoul Special nu sunt incluse cadouri necorespunzatoare. Fiecare cos de Craciun traditional este conceput in mod special, conform tematicii si simbolurilor acestei sarbatori.

Aici gasesti cele mai bune cosuri cu bunatati traditionale de Craciun!

Gusturi autentice, folclor si traditii – acestea sunt cateva dintre cuvintele care pot descrie selectia noastra de cadouri traditionale de Craciun. Avem chiar si cosuri cu motive traditionale – inclusiv bauturi traditionale romanesti – care sunt potrivite pentru parinti si bunici sau pentru amici din strainatate care nu au avut ocazia sa experimenteze Romania de sarbatoare!

De ce sa apelezi la selectia noastra de cadouri de Craciun traditionale?

Fiecare cadou din oferta noastra este unic, pus la punct de adevarati specialisti in cadouri. Ne-am asigurat ca modul de impachetare sa fie romanesc, de-al casei. Apoi, produse precum mierea, turta dulce, cozonacul si dulceata naturala vor aduce aminte celor dragi de copilarie, dar mai ales de importanta sarbatorilor petrecute in familie!

Alege un pachet cadou plin de traditii romanesti din oferta noastra si sarbatoreste Craciunul ca atare!


Cadouri traditionale de Craciun atent selectionate

-25%
Cadou Cufar cu Traditii

Cadou Cufar cu Traditii

208,87lei 278,49lei

fara TVA
-25%
Cadou Bunatati si bucurii

Cadou Bunatati si bucurii

153,36lei 204,47lei

fara TVA
-25%
Cadou Gusturi Autentice

Cadou Gusturi Autentice

181,43lei 241,90lei

fara TVA
-25%
Cadou Cufar cu Delicii

Cadou Cufar cu Delicii

137,29lei 183,06lei

fara TVA
-25%
Cadou Daruieste Romaneste

Cadou Daruieste Romaneste

138,25lei 184,32lei

fara TVA
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Cadouri traditionale de Craciun - Descopera gama variata de produse potrivite oricui

`
@php // Current server date and time (not adjusted) $currentDate = new DateTime(); $targetDate = new DateTime('April 30 ' . $currentDate->format('Y') . ' 22:00:00'); @endphp
Transport GRATUIT peste 238 lei. Comenzile până la 16:00 se livrează mâine(luni-vineri)