Detalii livrare si plata

DETALII  LIVRARE:

 

Echipa noastra asigura transportul comenzii dvs. gratuit la o singura locatie pentru o valoare a comenzii de peste 500 Lei + tva.

Pentru comenzile sub valoarea de 500 lei + tva, costul transportului este de 15 lei/ per cadou/ per adresa livrata.

Pentru livrarea la adrese multiple comenzile se plaseaza pe adresa de email office@cadoulspecial.ro .In functie de volum si numar de adrese vom stabili impreuna costurile transportului.

Livram in orice localitate din Romania prin transport propriu sau Fan Courier.
Livrarea cadourilor se face in 2-7 zile pentru produsele din stoc.

Exceptie de la aceste termene de livrare sunt in lunile noiembrie, decembrie si perioada Sarbatorilor Pascale cand durata de livrarea poate creste datorita volumului mare de comenzi. Va recomandam plasarea din timp a comenzilor in aceste perioade.

Cadourile pot fi ridicate de la depozitul CADOUL SPECIAL doar printr-o comanda ferma plasata si achitata anterior si o programare pentru ridicare confirmata de un consultant Cadoul Special.


COMANDA:

 

Comanda pentru produsele listate pe www.cadoulspecial.ro se poate plasa:

·      prin alegere produselor de pe website-ul www.cadoulspecial.ro si completarea pasilor de comanda online.

·      printr-un email transmis catre office@cadoulspecial.ro, care sa cuprinda tipul si cantitatea de produse dorite, adresa de livrare, datele de facturare si alte specificatii personalizate.

 

Nu exista o valoare minima de comanda. Procesarea propriu-zisa a comenzii dureaza 24 - 72 oreComanda se considera FERMA in momentul achitarii contravalorii produselor selectate, prin transfer bancar sau prin procesatorul de plati online.

 

MODALITATILE DE PLATA

Modalitatile de plata acceptate sunt:

 

·      transferul bancar prin ordin de plata pentru comenzile plasate pe email la adresa office@cadoulspecial.ro , in baza facturii emise de un consultant Cadoul Special si transmisa pe email cumparatorului.

·      plata online cu cardul prin procesatorul de plati la momentul plasarii comenzii pe website-ul www.cadoulspecial.ro

·      plata ramburs este disponibila doar pentru comenzile de maxim 2000 ron