Cadouri Secret Santa - tot ce trebui să știi pentru a alege darul perfect!

heading_title

cadouri-secret-santa-tot-ce-trebui-sa-stii-pentru-a-alege-darul-perfect

Secret Santa este un obicei occidental pe care românii l-au adoptat și l-au transformat într-o tradiție proprie. Este un eveniment extrem de satisfăcător, dar și amuzant în care membrii unui grup primesc aleatoriu o persoană căreia să îi facă un cadou anonim, primind la rândul său un dar. Companiile organizează astfel de evenimente pentru a crea o atmosferă cât mai relaxată și mai plăcută la locul de muncă, iar majoritatea antreprenorilor oferă câte un cadou angajaților săi, pentru a le recunoaște meritele și munca depusă de-a lungul anului!

Acest dar trebuie ales cu foarte mare atenție, iar găsirea lui pentru fiecare angajat în parte poate fi destul de complicată, mai ales în cazul firmelor mari. De aceea, articolul de mai jos vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o mulțime de cadouri pentru Secret Santa și idei ingenioase!

CUPRINS

 1. 1. Cadou Secret Santa - cum să îl alegi
 2. 2. Idei cadou Secret Santa Corporate
  1. 2.1. Cadou de Secret Santa pentru șefă
  2. 2.2. Idei de cadou Secret Santa pentru șef
  3. 2.3. Cadou Secret Santa pentru angajați
  4. 2.4. Idei de cadou Secret Santa pentru colegi
 3. 3. Secret Santa - cadouri pentru cei pe care nu îi cunoști foarte bine
 4. 4. Idee de Secret Santa pentru cei dragi

1. Cadou Secret Santa - cum să îl alegi

Cadou Secret Santa - cum sa il alegi

Înainte de a face o bucurie angajaților sau șefilor tăi cu un dar, trebuie să știi cum să îl alegi, deoarece, fiecare are gusturi diferite. Probabil că te gândești la faptul că este imposibil să găsești ceva pe placul tuturor, însă nu este deloc adevărat! Nu uita că un cadou de Secret Santa reprezintă un gest de mulțumire și de apreciere și nu este nevoie să alegi lucruri foarte personale, cum ar fi bijuterii, haine sau alte accesorii scumpe.

În primul rând, dacă ești managerul unei companii este indicat să aloci acestor daruri un buget și să nu faci diferențe între angajații tăi. Fiecare dintre ei ar trebui să primească un cadou asemănător și un mesaj personalizat din parte firmei, cum ar fi o felicitare pentru munca depusă sau o urare de sărbători.

În al doilea rând, în cazul în care cauți ceva special pentru șeful sau șefa ta, trebuie să le iei în considerare personalitățile și gusturile. Unii dintre ei preferă cadouri mai tradiționale, care îi duc cu gândul la copilărie, alții poate sunt pasionați de lucruri mai excentrice sau chiar practice.

Indiferent de alegerea ta, caută o soluție pentru a dărui mai mult decat un cadou și pentru a oferi o experiență cu adevărat frumoasă!

2. Idei cadou Secret Santa Corporate

Atunci când vine vorba despre cadourile corporate, alegerea lor nu este întotdeauna ușoară. Este important să te orientezi către daruri care impresionează atât prin aspect, cât și prin conținut sau utilitate.

Dacă urmează aniversarea firmei tale este indicat să te gândești la cadouri care sunt utile pentru angajați și prin care meritele lor să fie apreciate. Indiferent că ai o companie mare sau un start-up, motivarea personalului îți va aduce întotdeauna beneficii pe termen scurt și lung. Aceștia se vor simți respectați și vor fi determinați să depună din ce în ce mai mult efort în viitoarele proiecte. Așadar, nu trebuie să minimizezi importanța unui dar de Secret Santa.

Atunci când faci parte dintr-o echipă și organizați un astfel de eveniment, este indicat să încerci pe cât de mult să cunoști persoana care ți-a fost alocată în vedere dăruirii unui cadou. Poate ai ocazia să afli ce îi place, ce pasiuni are și ce îi aduce zâmbetul pe față, fără să dezvălui că tu ești Secret Santa-ul ei.

Aria de cadouri este una foarte largă și te poți orienta către gadget-uri, decorațiuni pentru birou, accesorii precum portofele sau butoni de cămașă, vouchere, articole de sport și multe altele. Dacă ai avut ocazia să îți cunoști colegii sau angajații destul de bine, nu uita că fiecare persoană este diferită și poți alege câte un dar personalizat pentru ei, însă dacă situația este diferită, poți apela la coșuri de cadou personalizate, care nu vor da greș cu siguranță.

2.1. Cadou de Secret Santa pentru șefă

Dacă ești Secret Santa pentru șefa ta, nu este cazul să intri în panică. Femeile sunt toate iubitoare de frumos, iar acest lucru trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi un cadou pentru ea. Mai mult decât atât, te numeri printre cei norocoși, deoarece, poți stabili o relație mai strânsă cu această persoană, mai ales dacă nu ai avut ocazia să o faci până acum. Chiar dacă oferirea unui dar pentru șefa ta poate reprezenta o presiune în plus este o ocazie perfectă de a-ți face cunoscută munca și nu numai. Iată câteva idei pentru Secret Santa pe care șefa ta le va adora!

Seturi de îngrijire corporală - orice femeie adoră să se simtă frumoasă în timp ce se relaxează. În astfel de kit-uri se pot regăsi săruri de baie, uleiuri de corp, creme și multe alte cosmetice de care se va bucura cu siguranță!

Cană și ceai cu motive de Crăciun - dacă ești în căutare de idei de cadouri pentru Secret Santa care să ofere o experiență inedită, doamnele adoră ceaiurile aromate și cănile cu motive de sărbătoare. De asemenea, tot aici intră și cafeaua. Te poți orienta către arome preium și gusturi inedite.

Coșuri de cadou - dacă nu cunoști foarte bine persoana căreia urmează să îi oferi un astfel de dar, cadourile pentru șefi care nu vor da greș sunt coșurile personalizate. Produsele din interior sunt alese cu grijă și selectate pentru a oferi o experiență unică de gusturi și nu numai. De exemplu, colecția Gourmet poate conține tertină de rață cu măsline, delicatese rafinate, dulciuri premium, toate ambalate în cutii elegante.

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.1. Cadou de Secret Santa pentru sefa

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.1. Cadou de Secret Santa pentru sefa

2.2. Idei de cadou Secret Santa pentru șef

Dacă ești în căutarea unei idei de cadou de Secret Santa pentru șeful tău, trebuie să te orientezi către lucruri mai masculine, care să îl impresioneze. Bărbații sunt iubitori de gadgeturi, seturi de agende cu stilouri elegante, termosuri pentru sticlele de vin și multe astfel de lucruri care sunt utile. Iată câteva sugestii care nu vor da greș!

Bilete la un spectacol - dacă șeful tău este consumator de cultură, un astfel de cadou îl va impresiona. Interesează-te care sunt cele mai căutate și populare evenimente culturale ale momentului sau ce spectacole de muzică, teatru sau balet sunt adevărate capodopere. Nu uita să te asiguri că achiziționezi două bilete, pentru a avea companie!

Cadouri de colecție - în cazul în care această persoană este pasionată de trabucuri cu arome rafinate sau băuturi fine, acesta este răspunsul tuturor căutărilor tale. Orientează-te către suporturi pentru băuturi în formă de glob, pentru că nu sunt doar practice, ci și extrem de aspectuoase.

Coșuri de cadou - bărbații vor aprecia întotdeauna un coș de cadou plin cu bunătăți și elemente masculine. De exemplu, o cutie elegantă care conține un set de accesorii pentru vin și sticluțe din ciocolată cu lichioruri fine sau un dar aristocratic cu aerator și picurator pentru vin, ciocolată premium, ceai negru englezesc și delicatese care mai de care mai speciale sunt simboluri ale aprecierii profunde.

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.2. Idei de cadou Secret Santa pentru sef

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.2. Idei de cadou Secret Santa pentru sef

2.3. Cadou Secret Santa pentru angajați

Angajații sunt acei oameni de care compania ta și succesul acesteia depinde. De aceea, trebuie să te asiguri că recunoștința față de ei nu este dată la o parte. Pentru a mulțumi pe toată lumea, cea mai bună variantă este să apelezi la coșurile corporate pentru angajați. De ce? Pentru că ai siguranța că nimeni nu se va simți marginalizat sau mai puțin important, iar toate darurile vor fi identice sau asemănătoare ca și conținut.

Mai mult decât atât, ai ocazia de a le personaliza prin scoaterea sau adăugarea unor produse, a logo-ului companiei, a unor mesaje speciale din parte firmei, în funcție de bugetul disponibil. De asemenea, livrarea lor se poate face prin curier în țara sau prin transport propriu direct la sediul companiei. Coșurile se remarcă prin calitatea și varietatea conținutului, creativitatea alegerii produselor, pregătirea din timp a comenzii, rapiditate și eficiență. Mai mult, toate cadourile comandate garantează 100% bucurie, 100% satisfacție și 100% emoții pozitive.

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.3. Cadou Secret Santa pentru angajati

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.3. Cadou Secret Santa pentru angajati

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.3. Cadou Secret Santa pentru angajati

În cazul în care îți dorești un altfel de cadou, cele mai potrivite variante pentru angajați sunt voucherele cadou, bonusurile, cursurile gratuite pentru dezvoltarea profesională sau personală sau poți merge și în direcția renovării birourilor, alocarea unor device-uri mai performante și multe altele.

Este foarte important să le recunoști meritele, indiferent că este vorba despre Secret Santa, aniversarea firmei sau celebrarea unui succes la care toată echipa a muncit mult și cu spor.

2.4. Idei de cadou Secret Santa pentru colegi

Colegii pe care îi vezi zi de zi la muncă sunt acele persoane cu care trebuie să te înțelegi bine, indiferent de circumstanțe, pentru ca echipa voastră să funcționeze și să se bucure de succes. De aceea, atunci când ești în căutarea unei idei de cadou de Secret Santa pentru cineva, gândește-te la lucruri utile, frumoase, de care să se bucure. Iată câteva idei din care poți să te inspiri!

Set de șah și accesorii de vin - un bărbat va fi impresionat de acest cadou, mai ales că este util și îl poate purta după el în teambuildinguri sau vacanțe. Este un mod perfect de a se distra și de a savura un vin oricând își dorește.

Cutiile sau coșurile de cadou - acestea sunt unisex și se potrivesc atât pentru doamne, cât și pentru domni. Dacă vrei să oferi un dar cu adevărat impresionat, te poți orienta către cele cu conținut cât mai divers, precum: fursecuri daneze, vin spumant, praline cu arome de truffe, caramel și alune, Whisky, praline cu mascarpone, cozonac, ciocolată și accesorii cum ar fi ceas metalic Premium, lumânare parfumată, accesorii gourmet din bambus pentru aperitive și branzeturi și multe altele. Astfel de daruri pentru colegii de birou sunt cele mai potrivite.

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.4. Idei de cadou Secret Santa pentru colegi

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.4. Idei de cadou Secret Santa pentru colegi

Idei cadou Secret Santa Corporate 2.4. Idei de cadou Secret Santa pentru colegi

Suport de carduri cu protecție NFC - acest portofel se poate integra la gadget-uri, datorită funcționalității sale. El protejează cardurile deținătorului împotriva furtului de date și tranzacțiilor neautorizate. Este un dar perfect pentru iubitorii de tehnologie

3. Secret Santa - cadouri pentru cei pe care nu îi cunoști foarte bine

În cazul în care trebuie să faci un cadou de Crăciun de tip Secret Santa pentru o persoană pe care nu o cunoști prea bine, gândește-te să achiziționezi lucruri pe care ți-ar plăcea chiar ție să le primești. De asemenea, darurile clasice, generaliste sunt variante foarte bune, deoarece, sunt pe gustul tuturor. Totuși, acest lucru nu înseamnă că ele vor fi banale.

Orientează-te către coșurile de cadou, pentru că vor oferi destinatarului o experiență inedită. Conținutul acestora este unul extrem de divers, pentru toate gusturile. Mai mult, fiecare ambalaj este unic și atent pregătit, ca să impresioneze și prin aspect.

Dacă nu ești sigur despre această variantă, o altă alegere sigură este voucherul de cadou. Când se organizează Secret Santa la biroul companiei tale, poți strecura sub brad o cutiuță în care colegul tău să primească un card cadou cu o sumă la alegerea ta, pe care o poate cheltui după bunul plac. În acest fel, ai siguranța că vei oferi un dar apreciat.

4. Idee de Secret Santa pentru cei dragi

Nici cei dragi, precum prietenii sau familia, nu trebuie lăsați deoparte. Le poți însenina ziua cu un dar pe gustul lor, mai ales că se presupune că le cunoști preferințele. Dacă vrei un cadou amuzant, poți apela la o tablă X și O cu shoturi sau un joc de societate. În cazul în care îți dorești ca acest cadou să reprezinte o amintire valoroasă, kit-urile de mulaj pentru mâini sunt perfecte pentru a crea o decorație pentru casă.

De asemenea, bijuteriile, articolele vestimentare, ceasurile sau parfumurile sunt opțiuni care se potrivesc tuturor persoanelor. Nu uita că Secret Santa este o sărbătoare care ține de aprecieri și mulțumiri, fără a aștepta ceva în schimb.

Așadar, ia în considerare sfaturile de mai sus și cu siguranță nu vei da greș în alegerea cadoului pentru Secret Santa!

Surse foto: Shutterstock.com, Cadoulspecial.ro

Ultimele Articole
Cadou corporate pentru Crăciun – Cum alegi un coș cadou potrivit pentru partenerii tăi de business?

Cadou corporate pentru Crăciun – Cum alegi un coș cadou potrivit pentru partenerii tăi de business?

Vin sărbătorile de iarnă și nu știi ce cadou să alegi pentru partenerii tăi de business? Coșurile cadou sunt unele dintre cele mai populare idei, deoarece aduc laolaltă mai multe elemente diferite. Însă, poate fi dificil să le selectezi pe cele ideale și să găsești combinația perfectă, pentru a te asigura că darul va fi impresionant. Pentru asta, există o serie de criterii pe care te poți baza atunci când vine vorba de un astfel de demers. Ținând cont de acestea, vei putea face cea mai bună alegere!

Idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați - ce să NU le dăruiești niciodată!

Idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați - ce să NU le dăruiești niciodată!

Bărbații sunt ființe importante în viața oricărei femei. Tatăl este stâlpul familiei, bunicul este cel mai bun povestitor din jurul mesei, iar iubitul tău reprezintă umărul pe care îți poți așeza capul ori de câte ori simți nevoia. De aceea, trebuie ca și ei să vadă iubirea și aprecierea pe care le-o porți.

Cadou tradițional românesc - darul perfect pentru iubitorii de tradiții

Cadou tradițional românesc - darul perfect pentru iubitorii de tradiții

Atunci când vine vorba despre alegerea unui dar, indiferent de ocazie, cadoul specific românesc este o opțiune mai mult decât perfectă pentru cei care iubesc tradițiile și cultura. Coșurile cu bunătăți se potrivesc atât pentru zile onomastice sau de nume, cât și pentru sărbători precum Crăciunul sau Paștele. Mai mult decât atât, pe lângă produsele din interior care sunt cu adevărat calitative și gustoase, ele impresionează prin aspect, oferind o experiență de neuitat și te duc cu gândul la amintirile din copilărie și preparatele bunicii.