• Pachet Cocktail Sangria Sunshine

Pachet Cocktail Sangria Sunshine

225,57lei (fara TVA)

268,43lei (cu TVA)

  • PCD159

Sangria va aduce instant spiritul petrecerilor de pe meleagurile Spaniei direct la tine acasă! Așa că nu mai amâna momentul, acum ai tot ce ai nevoie pentru a organiza o Fiesta așa cum se cuvine, cu băutura ei vedetă în centrul distracției!

 

Acest cocktail delicios cu vin și fructe este o băutură celebră pe care mulți petrecăreți iubesc să o savureze. Există o mulțime de motive pentru care Sangria este atât de iubită. În primul rând, gustul sau este unic: aroma vinului roșu este temperată de gustul lichiorului de portocale și dulceața naturală a fructelor, dându-i o savoare complexă și fascinantă.  Prezentarea sa în paharele balon o fac o băutură apetisantă din punct de vedere vizual: bucățile de fructe scufundate în vin vor atrage privirile tuturor. Este o băutură de care te poți bucură într-o zi de vară, când stai relaxat cu prietenii pe terasă sau pe o plajă fierbinte în vacanță.

 

 

Pachetul Sangria Sunshine conține:

- 2 x Vin roșu Sangre de Toro 750 ml

- 1 x Lichior Ole Smoky Moonshine Orange 500 ml

 -1 x Sirop de grenadine Monin 700ml

- 2 x Pahare balon cu picior colorat 655 ml

- 1 x Rețetă Sangria Sunshine

 

Rețeta Sangria Sunshine se prepară într-o carafă unde se amestecă 1 sticlă de vin roșu cu 60 ml lichiorul de portocale și 60 ml siropul de grenadine, se adaugă 2 portocale și 1 măr verde feliate și se pune la frigider. Înainte de servire se adaugă 250ml apă minerală și se toarna în paharele balon pentru a fi savurate pe deplin! 


Pentru ofertele corporate, putem personaliza cadourile conform opţiunilor dvs. Contactaţi-ne acum!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
`